KOPJE KOFFIE? BESTEL HIER!

REGIONALE ZOEKOPTIMALISATIE

Beste affiliate software

/ / Affiliate software
POST AFFILIATE PRO

Beste Affiliate software

 

Affiliate software is in Nederland nog een redelijk onbekend fenomeen. In de verenigde staten is het big business. Wat is affiliate marketing nou eigenlijk en wat is de beste affiliate software? Evelito werkt al jaren samen met Post Afiiliate Pro . Dit bedrijf heeft zich de afgelopen 10 jaar uitsluitend gespecialiseerd op het softwarematig beheren van Affiliate Programms. Of anders gezegd partner programma’s.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het verkopen van andermans producten via internet. Waarom zou je als ondernemer anderen er niet toe stimuleren jou producten aan de man te brengen? Zij kunnen er een leuke commissie mee verdienen en jij zorgt voor omzetverhoging door anderen je producten te laten promoten. Dit kan of direct via hun eigen websites of ze maken via social media reclame voor je.

Beste Affiliate Software

De grote vraag is hoe ga je dat allemaal inrichten op je website en hoe vind ik mensen die de promotie van je producten ter hand gaan nemen? De beste affiliate software die je op het internet kunt vinden is een lastige keuze. Er is namelijk oneindig veel mogelijk in deze manier van marketing. Wil ik een banner (plaatje) gaan gebruiken, of een simpel stuk tekst? Of misschien een code verwerkt in een PDF of mail waarbij die gebruikt kan gaan worden door jou promoters.

Na veel omzwervingen zijn wij uitgekomen bij Post Affiliate Pro. Dit software pakket biedt oneindig veel mogelijkheden. Zowel voor grote en kleine bedrijven. het is gemakkelijk in je webshop te intergreren en biedt daarnaast een geweldig administratief systeem bij de afwerking van de provisiebetalingen. Daarnaast is het mogelijk met zogenaamde sub-affiliates te gaan werken.

Of je nu magento, open cart of woocommerce gebruikt. Voor elke webshop of content management systeem is een oplossing.

KORTE UITLEG POST AFFILIATE PRO SOFTWARE

Beste Affiliate software
Bekijke de demo
TOP