KOPJE KOFFIE? BESTEL HIER!

REGIONALE ZOEKOPTIMALISATIE

Tips om hoog in google te komen voor lokale bedrijven

/ / Regio Helmond Eindhoven Den Bosch, Zoekwoordenoptimalisatie SEO Google
tips om hoog in google uit te komen

Tips om hoog in Google te komen voor lokale bedrijven

Het MKB die regionale diensten en producten verkoopt maakt niet of nog onvoldoende gebruik van de kracht van Google.

Beeld je eens in……

Je hebt een leuke twee onder één kap woning maar na zeven jaar is het huis toe aan een fikse schilderbeurt. Hoe zoek je Hoe zoek je in Google een schilder die uit de buurt komt?

  • Schilder Eindhoven
  • Huisschilder Eindhoven
  • Schildersbedrijf Eindhoven
  • Schildersbedrijf regio zuid oost Brabant


Je snapt het al……. de lijst kan lang zijn! Al snel verschijnt er op je scherm een hele lijst aan schilders uit de regio Eindhoven.

Hierbij vallen drie groepen te onderscheiden:

  1. De schilders die adverteren op Google via Adwords. Dit is de groep die met Google een overeenkomst hebben afgesloten om tegen betaling bovenaan in de zoekresultaten te komen. Je herkent deze groep aan het kleine geel oranje vinkje van Adv. De schilder betaald voor elke click op die advertentie.
  2. Daarnaast zie je een lijst van bedrijven die zich via Google bedrijven hebben aangemeld om in Google Maps getoond te worden. Dit is gratis! En gratis zijn we dol op. Vreemd genoeg, weinig MKB bedrijven nemen de moeite om zich hiervoor aan te melden.
  3. Als laatste groep zie je de schilders staan die enige moeite genomen hebben om hun website te optimaliseren voor de zoekwoorden “Schilder Eindhoven”. Hier liggen kansen. Met enige creativiteit kun je al binnen een paar weken bovenaan komen staan in dat rijtje. Simpelweg omdat veel lokale bedrijven hier nog niets aan hebben gedaan. Het goede nieuws is! Ook dit is gratis! Met wat extra moeite kun je al snel boven in dat rijtje staan.

Alle websites die wij gemaakt hebben scoren met een heel scala aan zoekwoorden bijna altijd de eerste pagina zo niet de eerste plaats. Hieronder tref je een aantal voorbeelden aan van zoekwoordcombinaties van onze relaties.

 

 

VOORBEELDEN UIT DE PRAKTIJK

PRAKTIJK TRANSIRE

Annette van Laarhoven, geestelijke en therapeutische gezondheidszorg met vestigingen in Deurne en Venray

Ervaringen Evelito

DOELSTELLING

Hogere regionale bekendheid van Praktijk Transire. Werkgebied Venray, Deurne, Asten, Boxmeer en Helmond. De bekendheid heeft geleid tot flink meer consults en naamsbekendheid en Praktijk Transire geldt inmiddels tot een autoriteit in de regio.

Click op de voorbeelden om te zien hoe Praktijk Transire scoort in Google

SMULDERS CARSYSTEMS

Rob Smulders is de eigenaar van Smulders Carsystems. Smulders bouwt allerlei automotive systemen in. Alarm - Track & Trace - navigatie

Ervaringen Evelito

DOELSTELLING

Betere regionale bekendheid van Smulders Carsystems. Zowel zakelijk als ook particulier. Werkgebied Venlo, Helmond, Weert, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch. Sinds de nieuwe website is Smulders veel beter vindbaar.

Click op de voorbeelden om te zien hoe Smulders Carsystems scoort in Google
TOP