KOPJE KOFFIE? BESTEL HIER!

WORDPRESS WEBSITE MAKEN

WordPress website bouwen Helmond Eindhoven

/ / Wordpress website laten maken Helmond Eindhoven
Wordpress website laten bouwen Helmond Eindhoven

WordPress website laten bouwen Helmond Eindhoven

WordPress kan worden uitgebreid met een tweetal andere elementen, Templates en Pluginns

Templates

Standaard krijg je bij WordPress een aantal standaard gratis templates.

 • Twentysixteen
 • Twentyfifteen
 • Twentyfourteen

Templates zijn in feite je plaatwerk, de kleur van de auto, bumpers, koplampen etc etc. Wat wij persoonlijk erg sterk aan WordPress vinden is het schier oneindig aantal gratis en betaalde professionele templates. Het aantal loopt in de tienduizenden. Voor ieder wat wils, webshops, blogs, foto thema’s, magazines, zakelijk, makelaardij, reizen noem maar op het is er. Het uitkiezen van een goed thema is niet eenvoudig.

Themeforest heeft bijvoorbeeld alleen al ruim 22000 verschillende thema’s. Deze thema’s zijn eigenlijk je basis. Meestal koop je al een thema voor maximaal 59$.

Welk thema kan ik het best kiezen?

De keuze voor een goed thema is zoals gezegd geen eenvoudige zaak. Door het grote aantal zie je door de bomen het bos niet meer, wij hanteren een aantal criteria:

 1. Suppport

Natuurlijk moet een thema aansluiten bij hoe je je wilt presenteren op internet. Elk thema heeft zijn logica in de opbouw van het thema. Die logica te doorgronden kan een hele uitdaging zijn. Daarnaast loop je gegarandeerd tegen problemen aan die je zelf moelijk kunt oplossen en erg tijdrovend kan blijken te zijn. Het is dan erg handig als het thema een goed support biedt.

 1. Documentatie

Sommige thema’s zien er prachtig uit maar het ontbreekt aan enige documentatie of ondersteunende video’s om je wegwijs te maken in alle mogelijkheden binnen het thema. Veel van onze klanten zaten niet te wachten op een soort van hobbyisme. Ze wilden gewoon meteen aan de slag kunnen zonder zich te verdieppen in alle mogelijkheden.

 1. Doel van de website

Welk doel wil je na streven met je website? Er is een groot scala aan mogelijkheden, zo zijn er kant en klaar templates (thema’s) voor bijvoorbeeld:

 • Makelaars
 • Horeca
 • Fotografen
 • Reisbureaus
 • Online shops
 • etc

Ga in ieder geval niet over 1 nacht ijs met de keuze voor een goed thema. Een weg terug is er altijd maar het gaat je enorm veel tijd en energie kosten om op een ander thema over te stappen.

Onze mening

Wij vinden dat de keuze niet bepaald moet worden door een thema wat je zo op het eerste oog aanspreekt. Support op het thema is voor ons de belangrijkste factor. Daarnaast kan in de praktijk blijken dat bepaalde thema’s de snelheid van het laden van een webpagina niet ten goed komt doordat er een foutieve architectuur is gebruikt bij het bouwen van een thema. Wij zijn van mening dat met een goede architectuur van een thema je in staat moet zijn alles te maken wat je voor ogen hebt zonder dat je enige programeer kennis nodig heeft.

WordPress website laten bouwen in Helmond Eindhoven

Evelito bouwt websites vanaf  € 50,- en € 500 voor een Webshop. Afhankelijk van onze werkzaamheden hanteren we een aantrekkelijk uurtarief. Ons specialisme is WordPress, Woocommerce, Magento, Open-cart, Wpml, Kallyas, Nielsen. Onze kracht zit hem er in dat wij op voorhand er over nadenken hoe mogelijke potentiële klanten gaan zoeken op internet, Google. Op basis van dit gedrag maken wij websites die gevonden worden.

 

 

TOP